Can ‘educational’ become ‘inspirational’?

Penryn College
A pilot Design Council/CCE project to redesign a vocational learning centre comprising teaching areas, a boardroom and a retail unit. Operational improvements, bespoke furniture, re-upholstered seating, POS resources and a customised interior create a flexible and inspiring venue for staff and pupils alike.

“The impact of the work was immediate. Kids gasped when they first saw it… Many have commented on how well the space now meets its brief of supporting group work; it’s flexible and user-friendly.” Assistant Headteacher, Penryn College

Interior

Interior

Interior

Interior

Interior

Interior

Interior

‘Shine’ schools workshop; V&A, London

Shine workshop, V&A

Credits

Production partners included Parc Signs, Bear Joinery, Penwith Upholstery and WH Skinner.